Det Norske Fuchsia-Nettet!

Å dekke et behov ...
Behovet for et Fuchsia-Nett er absolutt tilstede. Rent bortsett fra at det er "in" å være på Internet, så blir det mye lettere å få kontakt med selskapet. Redaksjonen får ofte forespørsler om hvor NFS-sidene finnes, både fra våre egne medlemmer, fra andre interesserte parter og fra turister som vil ha fuchsia-adresser å besøke i Norge.
Fuchsia-Nettets innhold:
Bruk Fuchsia-Nettet til å hente opplysninger om oss, om lokallagene, om arrangementer og utstillinger. Skaff deg navn og telefonnummer til våre faddere og stiklingsselgere.
Du vil ikke finne så mye bilder av planter - ennå - dette er det dekket til overflod av mange andre gode nettsider. Men et bildegalleri kommer nok en dag!
Nettet blir naturligvis oppdatert rett som det er. Her kommer lokallagenes programmer inn i tur og orden, sammen med endringer i adresser, epost og telefonnummere.
I Fotoalbumet kommer bilder og beskrivelser fra leserne fra tid til annen, og på Treffstedet vårt finner du kanskje svar på dine spørsmål.
Hold øye med sidene være -- der er stadig noe nytt . . .
Fuchsia-Nettet for turister:
En engelsk versjon, myntet mot ferierende utenlandske fuchsia-fans som søker kontakt med likesinnede i Norge, er under utarbeidelse.
Utenlandske fuchsia-fans blir ofte overrasket over at man kan dyrke Fuchsia i landet vårt: så langt mot nord!
Vi vil gjerne gi dem muligheten til å bli gledelig overrasket.