Natur og Fritid as

Ny leverandør av fuchsia- og pelargonia-bøker.

Fuchsia selskapets tidligere leverandør Hanssens Blomsterbøker la i høst ned driften, da innehaveren fikk jobb med botaniske kartleggingsprosjekter.
Natur og Fritid as, som tidligere het Norsk Naturbokhandel as, overtok i desember Hanssens Blomsterbøker sitt restlager og avtaler.
Natur og Fritid as har i mange år drevet salg av naturbøker, deriblant botanisk litteratur over internett. Vi har en egen nettbutikk: www.naturbokhandelen.no, der du kan finne utvidet omtale av Fuchsia bøkene du finner her. Der har du også muligheten til å omtale bøkene, slik at andre medlemmer kan ta del i dine egne bokerfaringer, dårlige som gode.
Vi har også hundrevis av andre plante- og hagebøker, sortert etter familie eller emne.
Vi er to ansatte som kan ta i mot telefonordre daglig fra kl 09-18 (15). Vi har 10 års erfaring med import og boksalg og har etablerte fraktruter fra England. Da vi er helttidsengasjerte i butikken, og butikken omsetter betydelig mer enn forgjengeren, håper vi også på at vi i de fleste tilfelle kan korte ned leveringstiden.
Vi håper på et godt samarbeide med alle NFS-medlemmer i fremtiden.
Til gjensidig og blomstrende glede.

Jan Erik Røer


Se listen over fuchsia-bøker her!
Se listen over pelargonia-bøker
her!

Bestilling og betingelser:

Bestilling
Bestilling av bøker skjer til
Natur og Fritid as, Strandveien 2, 4563 Borhaug.
E-post: post@naturogfritid.no,
nettbutikk: www.naturbokhandelen.no,
Ordretelefon 38 39 35 75, Fax 38 39 72 52.

Frakt og betalingsfrist
I tillegg til bokprisen tillegges en fast ”bokfrakt” på kr 39 for sendinger med kun en bok, for sendinger med to eller flere bøker er bokfrakten kr 49,-.
Bestiller du for mer enn 2000 kr. sender vi fraktfritt. Det er intet ekspedisjonsgebyr. Bøkene faktureres med 10 dagers betalingsfrist.

Prisene er veiledende, men kan endres som følge av endrede leveringsbetingelser fra våre leverandører og valutakurs endringer. Gjeldende oppdaterte priser finner du på våre nettsider www.naturbokhandelen.no. Normalt vil vi ha alle norske og engelske titler på lager, mens svenske, danske og tyske bøker kan ta lenger tid.
Lagervarer leveres innen en uke, andre varer leveres normalt etter 2-3 uker, men det kan ta lenger tid.