Mørefuchsia viser seg på Borgundgavlen 2007


Søndag 26.august hadde Møre Fuchsia sin årlige utstilling på mueumsområdet i Borgundgavlen, i Ålesund. Utstillingen var samtidig som ”Barnas dag”, så besøket var stort av både voksne og barn. Vi hadde besøkende både fra Nordmøre, Romsdalen og fra Sunnmøre.

Været i år var ikke det beste. Det skiftet raskt mellom striregn, overskyet og solglimt. Uten sunnmørsbunad dvs. regnetøy, og nytt innkjøpt partytelt hadde det ikke gått. Likevel var det noen ”tobente” som ble litt våte. Men både fuchsia og pelargonium greide seg bra. Det var flere nye sorter og planter å se i forhold til våre tidligere utstillinger, og det var artig!

I alt var det 6 utstillere med nærmere 200 planter. Slett ikke verst når vi natt til lørdagen før hadde storm og regn hvor flere hadde fått knekt og tjafset til plantene sine. Også i år var det salg av planter og stiklinger. Salget gikk bra. Det var også mulig å få kjøpt fuchsiasmykker, vesker, paraplyer etc. Interessen fra de besøkene var upåklagelig til tross for det dårlige været.

Vi får bare håpe at noen fattet så stor interesse for disse fantastiske plantene våre at vi får flere nye medlemmer.

 

Bildene er knipset av Stig-Olav og Anne-Grethe Persvik.
Klikk på bildene for å se stor versjon
 

En del av utstillingsområdet

Plantene var plassert i stativ,
på trapper
og hengende i ampler

Det var godt med kaffe og kaker i teltet når det regnet som verst

Mange flotte synsinntrykk