Aktiviteter i Nord-Trøndelag.
Fuchsiavenner i Nord-Trøndelag har hatt et hektisk program for sommeren og høsten.
23. juli hadde vi egen utstilling og 13. august deltok vi på bygdadagen på Stiklestad. Videre satte vi opp busstur til Fuchsiautstillingen på Ringve 21. august og en uke senere, den 28. august, deltok vi på Hagens dag på Steinkjer hagesenter.
Vi avslutter høstprogrammet med feiring av at foreningen blir 10 år den 29. august. Jubileet blir feiret med hagevandring og jubileumsmøte hos Eva og Ragnar Tiller

 

Utstilling 2005.
Fuchsiavenner i Nord Trøndelag hadde utstilling i gartneriet hos Anny og Nils Olsen på Verdalsøra 23. juli. Vi hadde bra besøk av publikum som gjerne ville se vakre planter og handelen gikk også bra. På en slik utstilling får en kontakt med mange fuchsia-interesserte mennesker og det blir som regel noen nye medlemmer. Vi har en ordning, slik at medlemmer som selger planter på foreningens tilstelninger, betaler 15 % av salgssummen til foreningen. Både medlemmer og kasserer er fornøyd med denne ordningen. Vi hadde hatt plass for flere utstillingsplanter, så neste år håper vi at flere av medlemmene kommer med sine favoritter.
 

Utstillingsområdet.

Her finnes mange spennende planter.

To fornøyde fuchsiakjøpere.

Folk koser seg med gratis kaffe.
 

Bygdadag på Stiklestad.
13. august hadde foreningen stands med utstilling og salg av planter på bygdadagen på Stiklestad Museum. Bygdadagen hadde besøk av ca. 4000 personer og en god del av disse besøkte også vår stands. Fuchsiaforeningen fikk vist fram sine planter og fortalt om sin aktivitet. Det ble mange trivelige pratestunder om fuchsia og mange hadde med seg planter hjem.


Vår stands på Bygdadagen.

Vidar Hestmo og Eva Tiller styrer med informasjon og loddsalg.

I forgrunn har vi flotte utstillings-planter, to gamle ”travere” Beacon og Gøteborgskan.

To flotte ampel-planter, Hula Girl og Cascade