Hagedagen på Mule Varde 2007
 

For tredje året på rad arrangerte Telefuchsia utstilling sammen med pelargoniaforeningen på Mule Varde i regi av Porsgrunn Hagelag.  Dagen startet med lett regn men det ble heldigvis opphold da vi startet kl. 12.00. 
Vi kunne ønsket oss flere planter men heldigvis kom Anne Marie og Terje fra Nissedal med bil og tilhenger fulle av planter både for salg og til utstillingen.  Fra pelargoniaforeningen kom flere utstillere og de hadde også mange planter med seg så det var mye fint å se på.
Publikum så ut til å kose seg i parken, hagelagets kaffekomite hadde rigget til med salg av kaffe og vafler, noe som var veldig populært.  Dessuten kom Inger Lise Wiersdalen med mange fine stauder og sjelden blomsterløk for salg så det var mye fint å få kjøpt på Mule varde den søndagen.  Det ble delt ut stemmesedler både for fuchsia og pelargonia slik at folk kunne stemme på den planten de likte best. Det ble trukket ut et gavekort på planter blant stemmegiverne i hver kategori som belønning for jobben. 
Det var mange som fant veien til utstillingen vår, både fra fjern og nær.  Det er alltid hyggelig å prate med blomstervenner og utveksle erfaringer.  Klokka 3 avsluttet vi avstemmingen og resultatet ble at Anne Marie Vaa gjorde rent bord og vant begge utstillingene. Caroline og Pink Fantasia kom på delt førsteplass i fuchsiautstillingen og Anne Marie ble overrakt en porselensvase med fuchsiamotiv som premie.  I pelargoniautstillingen vant hun med Victoria Andrea og ble overrakt pokal. Som leder i hagelaget vil jeg takke alle som bidro til å gjøre hagedagen vår så vellykket som den ble. 
En spesiell takk til Anne Marie og Terje og jentene fra pelargoniaforeningen som bidro med så mange flotte planter.
P.S. til Reidun; Du og dine fuchsiana var savnet i år,  håper du tar turen til neste år!

Hilsen Marit

Foto alle bilder: Marit Lunde


Eli Lunde med vinneren
Anne Marie Vaa

Delt førsteplass:
Pink Fantasia og Caroline

Verdige vinnere!En kavalkade av bilder
fra Hagedagen: